DSCF4444-Edit.jpg

Om fotografen

Kort fortalt, så er jeg 38 år, bosat på Tåsinge ved Svendborg, har kone og tre børn fra 2009, 2012 og 2015. Jeg har været selvstændig siden 2011, hvor jeg har lavet alt fra bryllupper til store reklameopgaver i hele landet.

I mit arbejde er jeg perfektionist, elsker kontakten med mennesker og så tager jeg mange tusinde billeder om året. Min stil er levende, læner sig op af det klassiske, og så hælder jeg alligevel til tider mod det utraditionelle. Jeg sætter en stor ære i, at mit håndværk er i orden, og at det færdige produkt er helt færdigt, når det bliver afleveret.

Jeg arbejder stort set altid on-location, da det er min stil, og det gør mine billeder mange gange bedre.

Jeg fotograferer primært mennesker, da det er det, jeg er allerbedst til og brænder for. For mig som portrætfotograf, så er det absolut bedst, når jeg fanger det gyldne øjeblik, og kunden er super tilfreds. Så går det hele op, og mit arbejde giver mening.

Alle billeder bliver taget med professionelt grej fra Fujifilm og Bowens, ligesom jeg selv laver tryksager i absolut bedste kvalitet. Ring eller skriv uforpligtende, hvis du mangler en fotograf. Jeg udfærdiger altid tilbud på skrift.