Bryllupskage.jpg

Bryllupsmøde

Jeg holder altid et uforpligtende gratis møde, hvor vi kan tale om jeres ønsker, og de tanker jeg har i forhold til jeres bryllup. Vælger I, at jeg skal have opgaven, er der mange ting, som skal aftales og koordineres. Hvis man er udenlandsdansker eller bor i den anden ende af landet, vil mødet typisk foregå over telefon/ Skype. Det kan lyde besværligt, men det er slet ikke noget problem.

Rent praktisk finder mødet typisk sted hos mig eller meget gerne hos brudeparret. Her vil jeg præsentere og vejlede i forhold til de mange muligheder, der er, ligesom jeg altid er interesseret i at høre, hvilke ideer brudeparret har.

Mødet skal være med til at give ro maven for brudeparret, og for mig som fotograf er det enormt vigtigt, at alle detaljer er aftalt, så der naturligvis ikke opstår nogen misforståelser.

Forvent at mødet tager en god times tid, ligesom jeg også gerne vil lave en kort prøvefotografering. Efter endt møde sender jeg billede fra prøvefotografering samt en kopi af alle aftaler, der blev lavet.