Reservation

Når I ønsker at reservere jeres bryllupsfotografering, opkræver jeg 2000 kr. af det samlede beløb. Når I har betalt denne del, har I sikkerhed for, at dagen er jeres, og vi har en aftale. Forudbetalingen betales ikke tilbage i tilfælde af, at I aflyser. Skulle jeg mod al forventning aflyse (hvilket aldrig er sket), vil I naturligvis få jeres fulde beløb tilbage.


Bryllupsmøde

Jeg afholder altid et bryllupsmøde med de folk, jeg fotografer. Det er krav, da jeg ikke ønsker nogen form for misforståelser, og jeg ønsker at levere det absolut bedste produkt. Under mødet bliver alt nedskrevet som en drejebog for dagen og brudeparret får tilsendt en kopi med dagens indhold og en samlet pris på hele forløbet. Er man udenlandsdansker, eller bor man ikke i nærheden af Sydfyn, så kan mødet klares over Skype.


Kørsel

Jeg skal ikke tjene penge på at køre i bil, men på at lave lækre bryllupsbilleder. Til gengæld vil jeg gerne have dækket mine udgifter til benzin og bro. Af samme grund forsøger jeg altid at lave en fair pris på min transport.


Levering af billeder

Jeg tilstræber altid at levere færdige billeder inden for 14 dage. I perioder, hvor der er virkelig er mange bryllupper, kan der gå op til tre uger. Jeg forsøger naturligvis at få tingene færdige så hurtigt som muligt, og skal man eksempelvis bruge billeder til takkekort, så finder vi naturligvis ud af at få dem færdige i god tid.


Betaling

2. del af betalingen skal ske senest 8 dage efter, I har modtaget alle jeres billeder. Det er vigtigt for mig, at I som kunder respekterer denne frist, da jeg absolut ikke bryder mig om at kradse penge ind. Jeg fotograferer bryllupper fordi det er min store passion, og derfor vil jeg gerne bruge al min energi på denne del.


Forplejning

Når jeg fotograferer heldagsbryllupper, sætter jeg stor pris på at få hovedretten - og eventuelt dessert :-). For mig er det ofte en arbejdsdag på 12-14 timer, så en madpakke er en smule bøvlet.


Råfiler

Jeg udleverer aldrig råfiler, da mit navn indirekte står på alle filer. Jeg har brugt mange år på at opbygge et navn, som folk forbinder med kvalitet - derfor afleverer jeg heller aldrig arbejde, som jeg er ikke selv er 100% tilfreds med. Til gengæld leverer jeg altid mange færdige billeder i højeste opløsning.


untitled-2.jpg
untitled.jpg
untitled-3.jpg